Hiljaisemman jakson jälkeen pistely innostaa taas kunnolla. Innostusta laski alkuviikosta se, että osa käsityötavaroista oli vielä porukoiden luona. Nyt kaikki käsitöiden kannalta tärkeä on täällä kotona ja voin taas keskittyä pistelyyn. Minua häiritsee jos jokin käsityöjuttu ei ole saatavilla heti vakken sitä heti tarvitsisikaan. Tai ylipäänsä mikä tahansa muukin tärkeä tavara.

No innostuksen myötä Rafaelin enkeli valmistui eilen. Kuvan laitan varmaan huomenna, kunhan saan siitä kuvan. Seitsemästä kääpiöstä Vilkas on jälkipistoja lukuun ottamatta valmis. Tarkoitukseni oli tehdä kaikki jälkipistot ennen seuraavaa kääpiötä, mutta en sitten tehnytkään. Seuraava kääpiö jonossa on Ujo. Possutyötä olen tehnyt tällä viikolla muutamia pistoja, ehkä paneudun siihen enemmän sitten ensi viikolla.

Hävettää tunnustaa, mutta vasta tällä viikolla tajusin enemmän kankaista, että mitä enemmän kankaaseen menee lankaa senttimetrillä sitä tiheämpää se kangas on. Ja näin ollen kirjotusta kuvasta tulee isompi, jos kangas on harvempaa ja pienempi jos kangas on kovin tiheää... Ihan loogista... nolottaa, kun nyt vasta tajusin. :/ No laitetaan sen pikkiin, että viimeaikoina olen vasta miettinyt enemmän kankaita. Kun pistelee kittejä ei kiinnitä huomiota kankaisiin niin paljon. Varsinkin kun tykkään aidasta enkä yleensä vaihda kitin mukana tullutta kangasta. Liekö selityksen makua?