Eilen vanhenin taas vuodella ja sen kunniaksi sain tilata käsityöjuttuja avokin laskuun. Sanoi, ettei tiedä mitä käsityöjuttuja tarvitsen, joten sain itse valita. No kyllähän se mulle passaa. :) Tällä kertaa tilasin Käsityökorista, koska DMC langat ovat alennuksessa ja enimmäkseen tarvitsin lankoja odottaviin malleihin. Nyt on lankat tulossa French kiss sekä Blossom Buddies malleihin. Lankojen lisäksi tilasin palan 16 count aidaa Kaunotar ja Hirviö mallia varten, joka on odottanut aikaansa käsityölaatikossani jo hyvän tovin. Halusin 16 count kankaan, koska muutkin Disney-aiheiset työni on pistelty sile tiheydelle ja kun paha ostovimma kerran iski mukaan eksyi myös Margaret Sherryn ponipakkaus Spike in Charge. (Ei näkynyt tuotetta enää Käsityökorin sivuilla.) Muuta ei pitäisi tulla jälkitoimituksena paitsi musta DMC-lanka. Tein tilauksen torstaina, mutta se ei vielä tänään tullut eli kuvaa laitan paketin tultua. 

Seuraavan kerran, kun tilaan käsityöjuttuja ajattelin ostaa käsinvärjätyn kankaan Blossom Buddies malliin. Yleensä käytän valkoista aidaa niin vaihtelun vuoksi joku muu väri olisi kiva. Suurempi ompelukehys voisi olla tarpeen, koska minulle French kiss on suuri työ. (Isoin, minkä olen koskaan haaveillut pisteleväni.) Avokki ei oikein tahdo uskoa, että saan sen koskaan valmiiksi, joten sain hänet lupaamaan, että, kun se valmistuu (joskus) hän maksaa kehystyksen. :) Täytyisi vaan löytää hyvä kehystäjä täältä päin. Haluan näyttää, että pystyn siihen, kunhan langat tulisivat ja saisin muutaman jutun vielä valmiiksi.

Tilannekatsaus käsitöihini:

Piggin` Cross Stitch - etenee mukavasti. Kaveriksi tälle työlle tarkoitus tehdä Piggin` Together

Seitsemän kääpiötä rivissä - ei edistystä

Tilaustyö naapurille - valmistuu varmaan tällä viikolla, pistelyosuus varmaan jo tänään.

Romanssi kanavatyö - edistynyt vain vähän, koska musta lanka loppuu ihan varmasti kesken. Lupasivat lähettää Margarethasta lisää.