Edellisestä kirjoituksesta on vierähtänyt aikaa, mihinköhän se juoksee niin nopeasti?

Ristipistoista tilannekatsaus:

Piggin` Cross Stitch - etenee, possut saavat vähitellen lisää väriä. Odotan kovasti tämän työn valmistumista.

Seitsemän kääpiötä rivissä - Ujo jälkipistoja vaille valmis. Kolmas kääpiö eli Nuhanenä nyt työn alla.

Tatty Teddy - En ole koskenutkaan siihen muutamaan viikkoon. Alku lähti niin nihkeästi liikkeelle tämän työn kanssa, että saa ufoutua ihan rauhassa, kun odottelen inspiraatiota.

Romanssi kanavatyö - Pisto silloin toinen tällöin. Siitä puuttuu enää mustaa, lilaa taivaalta ja osa kuusta ja sitten se olisi valmis. Sijoitan tämän työn todennäköisesti mökille, koska siitä ei mielestäni ole tulossa niin hyvä kuin aluksi ajattelin. Käsityölaatikossa odottaa vielä muutama kanavatyö, mutta niiden tekeminen ei tällä hetkellä innosta.

Kanavatyöt saavat jossain vaiheessa oman kategorian.

Odotan kovasti jonkun työn valmistumista, että voisin aloittaa uuden työn. Kiinnostavia vaihtoehtoja on niin monia, etten ainakaan tällä hetkellä osaa päättää seuraavaa projektia. Ehdotuksia?

********

Ostimme tiistaina takapihallemme pöydän, tuolit ja grillin. Tuolit ja pöytä pitäisi käsitellä puuöljyllä, kun sää on tarpeeksi hyvä.

Haaveilen omasta disney/harrastehuoneesta, mutta ainakaan vielä tässä kodissa sellaiseen ei ole mahdollisuutta. Harrastehuoneen voisin sisustaa kaikilla ihanilla ristipisto- ja disneyjutuilla. Tarjoustalossa myydään erilaisia Bambiaiheisia tauluja - kehtaisikohan niitä pyytää synttärilahjaksi...

Tästä päästäänkin siihen, että tiedän olevani ainakin hieman pettynyt, jos en saa mitään ristipistoihin liittyvää synttärilahjaksi, mutten osaa päätttää mitä eniten haluaisin. Avokki on kyllä luvannut ostaa jotain käsitöihin liittyvää, mutta olisihan se nyt aika karua, jos pyytäisin puuttuvia dmc-lankoja. Niitä nimittäin puuttuu tosi paljon. Lahjakortti olisi siinä mielessä turvallinen vaihtoehto, vaikka yllätyslahja on aina jännittävin saada... :)