Maajon innoittamana ajattelin aloittaa ostoslakon, kunhan tilaukseni Kirjokkaasta tulee. Perjantaina tilasin sitä haluamaani 16 ct aidaa, kankaan Blossom Buddies malliin (tilasin painetun aidakankaan käsinvärjätyn sijaan, koska se tuli noin puolet halvemmaksi) ja taisi mukaan eksyä muutama uusi mallikin. Tällä hetkellä olen täysin hurahtanut Heaven and Earth Desingsin malleihin. Eilen ihailin varmaan toista tuntia tuolla sivulla malleja, enkä siltikään ole katsonut kaikkia läpi. 

Tällä hetkellä huolestuttaa, että toivottavasti tilaukseni tulee, koska en ole saanut tilausvahvistusta sähköpostiini. Sain kyllä vastauksen tilauksen yhteydessä jättämääni kysymykseen ja siinä kiitokset tilauksesta. Omista tiedoista näin tilausnumeroni joten pystyin maksamaan tilaukseni. Maksaessa laitoin epähuomiossa tilausnumeroni viite kohtaan enkä viestiosaan, mutta oikealle tilille se ainakin meni. En malta odottaa tilaukseni saapumista. 

Tänä vuonna on tullut tilattua paljon käsityöjuttuja, siksi aloitan ostoslakon. Mieleni tekisi kyllä hankkia yksi mallikirja, mutta kai minä selviän ilmankin. En kuitenkaan ehdi toteuttaa kaikkea haluamaani, koska koulukin vie oman aikansa kunhan se taas alkaa. Lakko ei kuitenkaan koske lankahankintoja eikä pistelyn kannalta pakollisia tarvikkeita, esimerkiksi neuloja. Eiväthän työt voi edistyä, jos lanka loppuu tai neula kuluu niin pahasti, että sitä on epämukava käyttää. Kulutatteko paljon neuloja pistellessänne vai kestääkö yksi neula pitkään käytössä?

Eilen tapahtui sellainen juttu mitä en pitkään aikaan ole nähnytkään. Avokki halusi pistellä Romanssi kanavatyötäni eteenpäin. Totesi vain leikkisästi, että kai minun täytyy tehdä tämä loppuun, että saadaan tämä työ joskus valmiiksi ja seinälle. :) siinä sitten istuttiin sohvalla ja pisteltiin. Minä possutyötä ja avokki Romanssia. Kivaa oli!

Päivitin myös toivelistaani.