Kaipasin tuossa viikonloppuna jotain vaihtelua ristipistojen rinnalle. En tiedä missä motivaatio ristipistoihin tällä hetkellä on, mutta ei niitäkään aina jaksa tehdä. Muut käsityöt eivät oikein luonnistu niin innostuin palapeleistä. Pienenä kokosin aika paljon lasten palapelejä ja kun innostus iski oli pakko äkkiä saada palapeli jostain. Äiti oli onneksi säilönyt jotain suurempia palapelejämme, joten otin kaapista tämän:

2111104.jpg

Tässä Pocahontas palapelissä on 300 palaa. Olen saanut sen lahjaksi varmaan noin 10-vuotiaana. Kokosin sen eilen sunnuntaiillan ratoksi. Huomasi kyllä, että edellisestä palapelistä on kulunut vuosia. Aluksi en meinannut millään löytää toinen toisiinsa sopivia paloja tosin tilaakaan ei kauheasti ollut palojen levittelyyn. Haluaisin sellaisen vaneri tai jonkun muun vastaavan alustan missä olisi reunat, että lajitellut palat eivät lentelisi omille teilleen ja kun on lopettanut kokoamisen vanerin voisi nostaa kaapin päälle odottamaan seuraavaa kokoamishetkeä. 500 tai 1000 palan palapeliä en kuitenkaan kokoa päivässä. Kyllä se harrastehuone olisi kiva!

Tälläkin hetkellä on kauhea hinku päästä kokoamaan palapeliä, joten tilasin tänään koulussa palapelit.netistä 1000 palan Mikki ja ystävät palapelin Disney kun on sydäntä lähellä. :) Toivottavasti se tulee pian. Koulussa tämä ja ensi viikko ovat vähän löysempiä, joten ehkä jaksaisin tehdä palapeliä tai ristipistoja iltaisin. Löysin tosi paljon kivoja palapelejä olisipa vaan enemmän aikaa harrastaa.