Otin eilen varaslähdön jouluun, kun avasin jo yhden paketin, vaikkei niin tietenkään saisi tehdä. :) Ystäväni toivoi, että avaisin hänen antamansa lahjan, koska hän halusi nähdä ilmeeni, kun avaan sen. Lahja olisi kuulemma varmasti sellainen josta pitäisin. Tämän vinkin perusteella tiesin odottaa tai ainakin toivoin itsekseni jotain harrastuksiini liittyvää. Vähän aikaa sitten kerroin ystävälleni, että harrastan myös palapelien kokoamista ja tällainen lahja paketista paljastui:

2169549.jpg

Clementonin Disney mini palapeli "Believe in your dreams" 260 palaa. Kiitos vielä paljon lahjan antajalle! Kokosin sen tänään, vaikka varsinainen työn alla oleva palapeli on tämä:

2169698.jpg
Tästä haluan taulun, kun saan valmiiksi. Se voi tosin kestää kauan, koska taivaspaloja on esimerkiksi paljon ja ne pitää vain malttaa sovitella paikoilleen tai parempaa taktiikkaa en ole ainakaan vielä keksinyt. Kehyksetkin odottavat jo kaapissa ja toiveissa monta uutta palapeliä ja siinä samassa myös tietysti ristipistoja! Kurssityötä ei ole tullut hetkeen tehtyä, mutta onhan tässä päiviä.

Hyvää joulua kaikille!