Huomenna se kesä sitten ainakin Mian "kesälaskurin" mukaan alkaa. Toivottavasti tulee lämmin kesä. Ainakin tällä hetkellä näyttää ihan hyvältä sen suhteen. Muutamaan otteeseen olen ulkona jo pistellytkin, tosin vanhempieni luona käydessä, koska meidän takapihaa ei ole vielä laitettu kuntoon. Tällä viikolla piti miehen tulla jo laittamaan, mutta eipä ainakaan vielä ole näkynyt. Tekee ensin jonkun kesken olevan homman loppuun ja tulee sitten meille.

Yhtiövastikkeeseemme kuuluu, että takapihat hoidetaan ym. nurmikko kastellaan. No eilen mies tuli takapihaamme kastelemaan, mutta sitten yks kaks vastasi puhelimeen ja häipyi. Aikamme odottelimme, että tulisi kastelemaan loppuun, mutta ei koko iltana näkynyt, kun aamupäivällä jätti homman kesken. No me veimme sitten letkun takaisin paikoilleen. Ihme touhua, kun ei voi hoitaa hommaansa loppuun ja siitä vielä pitää maksaa. 

Tänä vuonna meille ei tullut ainuttakaan ylioppilasjuhlakutsua. Onnittelut silti kaikille uusille ylioppilaille ja muille valmistuneille!