Ensin täytyy kiittää jättämistänne onnitteluista ja muista kommenteista. Kiitos! :) Kommenttejanne on mukava lueskella ne lämmittävät mieltä.


Tänään sain vielä yhden syntymäpäivälahjan.
Tilaukseni Käsityökorista nimittäin tuli, joka oli siis avokkini antama lahja. Tällä hetkellä olen itselleni erittäin vihainen, koska omaa tyhmyyttäni menin vahingossa tilaamaan väärää kangasta! Minä tarvitsen 16 ct kangasta Kaunottareen ja Hirviöön, mutta tänään, kun sain kangaspalan käteeni huomasin, että se olikin 6 ct kangaspala eikä 16 ct!
Arvatkaa ottaako päähän?! Kääntelin kangasta käsissäni ja ajattelin, että jokin tässä ei nyt täsmää, kun kankaan "reiät" näyttivät ihan älyttömän isoilta ja siinähän se isolla luki, että missä vika. No ei saisi ostella niin innoissaan, ettei tajua mitä tekee... Mitä tästä opin, että ole tarkempi ensi kerralla äläkä tee tilausta kiireessä tai väsyneenä. Olin kyllä edellisenä iltana miettinyt kaiken valmiiksi, mutta myöhäistä rypistää, kun on jo housuissa.
Jos joku tarvitsee 6 ct valkoista aidaa, niin laita kommenttia. Ainoa käyttötarkoitus, jonka keksin tähän mennessä on, että pistelen siihen villalangoilla vaikka joulukortteja. Tai no oikeastaan sekin oli lahjan antajan idea, mutta idea kuitenkin lohduttaa tässä vaiheessa.

No nyt, kun olen jakanut ärtymykseni voin iloita muista saamistani lahjoista. Tässä kuvaa niistä ristipistojutuista.

1694064.jpg

Langat pitäisi järjestää jollain järkevällä tavalla.
Tällä hetkellä säilytän lankoja vain pienissä pusseissa ja minulla on muistikirjassa ylhäällä omistamani langat.
Tuossa on siis lankat Blossom Buddies sekä French kiss malleihin. En vain vieläkään tiedä, mitä kangasta käyttäisin French kiss mallissa. Toisaalta kankaan täytyy olla tarpeeksi tiheää, että valmis työ näyttää sitten joskus hyvältä, mutta toisaalta harvemmasta kangaasta hahmottaa paremmin piston paikan ja jos käytän kovin harvaa kangasta valmiista työstä tulee tosi iso. Kankaaseen täytyy olla tarpeeksi vaivatonta pistellä, että alkuinnostuksen jälkeenkin jaksan pistellä sen valmiiksi ja lopputulos mielyttää silmää.
Vaikeita valintoja nämä kangasvalinnat. Aidakangasta haluaisin käyttää, koska koen sen kaikista tutuimmaksi varsinkin, kun on isosta työstä kyse. Mutta 16 vai 18 count? Blossom Buddies mallia varten ostan varmaan käsinvärjätyn 14 count aidan.

Muita saamiani lahjoja:

  • pieni Mariskooli
  • sydämenmuotoinen tuikun pidike
  • ruusukynttilöitä
  • mustaherukkapensaan taimi
  • Bambi taulut
  • rahaa ja karkkia
Tässä vielä kuvaa Bambi tauluista. Näiden paikka on makuuhuoneen seinällä.

1694207.jpg